ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

Στον απόηχο του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου της χώρας από την ελληνική αστική τάξη και την κοινοβουλευτική χούντα του Γιωργάκη αγκαζέ με την τρόικα, ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη η έναρξη εργασιών για το αιολικό πάρκο στον Παντοκράτορα.
Οποία αρμονική σύμπλευση και αλλαγή φρουράς μεταξύ απελθόντων και προσελθόντων, μνημονιακών και «αντιμνημονιακών»! Ακόμα ηχούν στα αφτιά μας οι διαβεβαιώσεις του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση, όταν, σε μεταμεσονύχτιες πλέον ώρες, παρέπεμπε στις καλέντες το σχετικό θέμα της ημερήσιας διάταξης που θα εισηγούνταν η παράταξη μας. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει τίποτε τώρα». Αιδώς Αργείοι! Μπροστά σε τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές ακόμα και η λέξη «καταγγελία» στερείται πλέον νοήματος.
Ας συγκαλέσουν, τουλάχιστον, εκτάκτως το περιφερειακό συμβούλιο, αφού είναι ολοφάνερο πόσο απαξιώνουν ακόμα και τους θεσμούς που οι ίδιοι ελέγχουν, ελέω Καλλικράτη!
Εμείς καλούμε του εργαζόμενους, την νεολαία, τους μαζικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, ολόκληρο τον ζωντανό κόσμο του κινήματος να ματαιώσουν αυτήν και τις επόμενες περιβαλλοντικές καταστροφές που σχεδιάζονται.
  • Άμεση ανάκληση όλων των διοικητικών πράξεων που αφορούν την αδειοδότηση και εγκατάσταση του Ελληνικού πάρκου στον Παντοκράτορα και την λειτουργία για το λατομείο Τρουμπέτα
  • Ελευθερώστε ετούτο το νησί από τους εργολάβους και την καταστολή!
  • Ο αγώνας του λαού της Λευκίμμης και της Κερατέας μας δείχνουν τον δρόμο!     


 Κέρκυρα 13/02/2011

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου